MAZLUMDER 13. Dönem GYK’sı Son Toplantısına Ev Sahipliği Yaptık
MAZLUMDER 13. Dönem GYK’sı Son Toplantısını Gerçekleştirdi

MAZLUMDER Genel Yönetim Kurulu, yeni yönetimin belirleneceği 14. Genel Kurul öncesindeki son toplantısını 09.03.2019 tarihinde gerçekleştirdi. Adana Şubemizin ev sahipliğinde yapılan toplantının ana gündemi mayıs ayında gerçekleştirilecek olan yeni genel kuruldu. Şubelerin kendi genel kurulları hakkındaki bilgilendirmelerinin ardından genel merkez yönetimine dair görüşler paylaşıldı.

Geniş bir katılım ile gerçekleştirilen toplantı, ana gündem maddesi haricinde de oldukça bereketliydi. Güncel birçok konuda değerlendirmeler yapıldı ve stratejiler belirlendi. MAZLUMDER’in bu konularla ilgili duruşunun ne olması gerektiği müzakere edildi.

Toplantı dışı etkinlik olarak ise yemekli bir toplantıda Adana’daki STK’larla buluşuldu. STK’ların MAZLUMDER’le ilgili görüşleri ve önerilerinin alınmasını müteakip, Genel Başkan Ramazan BEYHAN MAZLUMDER ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca İstanbul Şubemiz, merkezi Adana’da olan Furkan Vakfı’na bir iadei ziyaret gerçekleştirdi.

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2019-03-11