MAZLUMDER ADANA ŞUBE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Mazlumder Adana Şube; yönetim kurulu, dernek üyeleri, insan hakları okulu öğrencileri ve STK temsilcilerinin katılımı ile iftar programı yaptı. Abdurrahim Gizer Ortaokulunun bahçesinde yapılan programda, dernek başkanı Sayın Orhan Göktaş derneğin misyonu ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Mazlumder’in Kula kulluğa karşı bir duruş olduğunu, zulüm kimden gelirse gelsin, dini, dili, ırkı, sosyal, siyasal, ekonomik konumu ne olursa olsun ona karşı duracaklarını. Mazlum kim olursa olsun onun yanında olacaklarını vurguladı” Kur’an ve duaların okunduğu programda Adana Şube’de daha önce başkanlık yapmış olan Vedat Talaş’a da bir plaket verildi. Plaketi sunan Orhan Göktaş “daha önce başkanlık yapmış olan Halis Yetkiner, Vedat Kahyalar, Abulaziz Tantik ve Ali Aygün’e plaket verdiklerini fakat Vedat Talaş Bey’e takdim edemediklerini, ona takdim etmek de bugün kısmet oldu” dedi. MAZLUMDER Basın Birimi

FAALİYET BİLGİLERİKategori Adı Basın AçıklamalarıTarih 2015-07-09